Showroom venčanice Čarolija, Sajam Venčanja Hyatt Beograd

Za nama je još jedan 15. po redu Sajam venčanja zlatarstva i lepih stvari, a kao i svake godine pa tako i ove posećenost je bila ogromna. Uvek je naša topla preporuka svim budućim mladencima da ovaj jedinstveni događaj obavezno posete jer na jednom mestu mogu pronaći sve što im je potrebno za kompletnu organizaciju njihovog savršenog dana. Mnoštvo izlagača je bilo i ove godina, ali ja bih posebno izdvojio salon venčanica Čarolija čiji smo showroom i posetili. Oni su definitivno neko ko diktira trendove, a njihovo ljubazno osoblje je bilo na raspolaganju svim budućim mladama da odgovore na svako pitanje i pomogne u odabiru savršene venčanice. 

Revija poznatih je svakako događaj koji obeležava Wedding Weekend, jer poznati kojih je zaista bilo dosta, preuzimaju ulogu profesionalnih modela i šetaju pistom najbolje što umeju :)
Odeljkom iz svog novog romana program je zatvorila naša sugrađanka, voditeljka i spisateljica, a pre svega divna dama Jelena Bačić Alimpić koja je za ovu priliku nosila svečanu haljinu američkog brenda Sherry Hill koju možete naći u salonima venčanica Čarolija u Beogradu i u Novom Sadu :)
 
Uživajte u fotkama :) 
do sledećeg bloga, 
Nemanja Dimitrić
 
 
P.S. Dole možete pogledati linkove saradnika koji su zajedno sa nama bili deo ove priče
 

Komentari

scroll up