Restoran Vila Moskva

Ovo je bila svadba kakva se retko vidja. Pre svega mlada Ivana je bila u najpozitivnijem smislu "looda" :) opustena, vesela, puna života. Mladoženja Dragoslav je takodje, odlično pratio njen vedar duh.. Prvo su me uplašili da Dragoslav, kao i većina muškaraca ne voli da se fotka, da ćemo ga vrlo teško nagovoriti. Ipak, ispostavilo se suprotno, mladoženja je bio odličan za saradnju. Šta više, tokom njegovog spremanja smo se zafotkali i zamalo da sam zakasnio na spremanje mlade :) 
Budući da smo dugogodišnji prijatelji Ivanine porodice, moram priznati da sam imao malu tremu i potrebu da svaka fotka bude savršena :)  Medjutim, trema je nestala kad sam ušao u salu Vila Moskva, koja sama po sebi čarobno izgleda. Visoki plafoni, odlična rasveta, raskošno predvorje... Mogu slobodno da kažem, jedna od najlepših sala u Novom Sadu. Agencija Stem je uradila odličan posao sa dekoracijom koja je upotpunila kompletan utisak...  Iz Vile Moskva stigli smo kod mlade… 

Za dobru fotografiju je dosta stvari bitno, no odabir šminke, frizure i venčanice često je presudan. Ivana je tu napravila odličan izbor, izabrala je za šminku i frizuru  Baron fashion, a za venčanicu Studio vencanica Bella u Novom Sadu. Fotorafisanje mlade je prošlo perfektno, čemu je pored Ivane koja je super pozirala, doprineo i svetao, fotogeničan stan... sve 5+ :)

Mini session uradili smo 22. novembra, a tom prilikom, niska temperatura nije nam smetala da se odlično provedemo i napravimo čitav niz super fotki.

Najbitniji trenutak..dolazimo u punu salu, uskoro treba da počne prvi ples koji necu ni pokušavati da opišem... samo ću reci da je bilo neočekivano, neobično i skroz njihovom stilu :)


Usledila je jedna od najraskošnijih torti koja je sa postoljem bila visoka čak dva metra!
Najjači utisak mi je da, iako je Ivana bila spontana i opuštena pre i tokom cele svadbe, u protokolu nije bilo ni najmanjeg propusta! Saradnja sa mladencima  je bila besprekorna, što samo dokazuje da, uz odabir pravih ljudi možete vrlo lako organizovati svoju svadbu i uživati u njoj :)

 

...do sledeceg blog-a..

Komentari

scroll up