Restoran Vila Moskva

Prave ljubavne priče se nikada ne završavaju, a Jelenina i Miloševa tek sada zaista počinje :) 

Lepa strana mog posla je to što imam privilegiju da za tako bitnu stvar kao što je stupanje u brak ja imam čast da budem deo ekipe koja učestvuje u organizaciji i samom sprovođenju za nekog sasvim običnog, a za naše mladence, do tada najbitnijeg dana u njihovim životima. I zaista te obuzme posebno osećanje kada vidiš osmehe na njihovim licima i znaš da radite pravu stvar kako bi im taj dan protekao baš onako kako su zamislili. Session je rađen na dan venčanja. Iako to iziskuje dosta energije Jelena i Miloš nisu skidali osmehe sa lica. Ona pored toga što je predivno izgledala u modelu Bella venčanice, takođe je sve vreme bila spremna za saradnju što je meni dodatno olakšalo posao. Posebno moram da pohvalim odabir frizure i šminke, sve to zajedno je rezultiralo da fotke budu fantastične. Nije da se hvalim :) sve je to zahvaljujući modelu ;)
Ceremonija venčanja i sama žurka bili su u predivnom ambijentu Vile Moskve, a za onaj poseban završni detalj bila je zadužena cvećara Clivia. Do kasno u noć goste i naravno naše mladence, koji su pravi primer kako se treba provesti na sopstvenoj svadbi, zabavljali su Ivana Bojanović i Meda Krstić. 
U ostalom pogledajte fotke i nadam se da ćete osetiti barem delić atmosfere i dobre energije koja je bila prisutna tokom čitavog dana :)
 
Uživajte, 
do sledećeg posta...
Dušan Petković
 
 

Komentari

scroll up