Restoran Vidikovac

Čekajući ispred manastira Hopovo, polako tražim kadrove za mini session. Jesen je u punom sjaju i okolina izgleda magično! Ubrzo stižu i moji mladenci, Biljana i Aleksandar su od pocetka bili nasmejani, što moji objektivi jako vole :) Lagano smo ušli u manastir..

Nakon ceremonije rešili smo da ukrademo neki momenat tog šarenila, jer ga je vrlo teško uhvatiti u toku godine. Fotkanje je prošlo odlično, kadrovi su se samo nizali.. Njihova harizma i jesen su se u potpunosti ukolopili i napravili čaroliju.

Restoran Vidikovac, predivan ambijent u drvetu. Drvo inače nije prijatelj dobrih fotografija i teško je dobro osveliti takve prostore, ali Vidikovac se fotografisao super! Rasveta je doprinela šarenilu na pozadini fotografija, što njih same čini mnogo zanimljivijim i življim. Ceo prostor je kao i obično ulepšala dekoracija - Studio Jana. Bez greške Bilja I Jana uvek izaberu tačno ono sto se najbolje uklapa u ovakav prostor. 

Par momenata tišine i ozbiljna lica dok maticar izgovara delove zakona, upućuje ih u čari bračnog života..a potom, suze, osmesi, čestitke, zagrljaji… usledio je prvi ples, hm, nije baš izgledao kao prvi, svaki korak je činio da ples izgleda kao da im je sto prvi..ceo doživljaj upotpunila su zanimljiva svetla, suvi, aplauzi, kamera koja kruzi oko njih. Bilo je kao na filmu.

Bend je držao odličnu atmosferu cele večeri i žurka je bila fenomenalna, poželim u nekom trenutnku i ja da im se pridruzim ali ipak, mora neko da upeca i najlepše momente :)
            

..do sledeceg bloga..


Dušan

Prijatelji:

Restoran Vidikovac

Vencanica Bella

Dekoracija Studio Jana

Sminka Modena Beauty

FOTOGRAFIJE

..do sledeceg bloga..


Dušan

Prijatelji:

Restoran Vidikovac

Vencanica Bella

Dekoracija Studio Jana

Sminka Modena Beauty

Komentari

scroll up