Restoran Stari Krovovi

Kada ste u društvu raspoloženih i veselih ljudi, pogotovo kada je venčanje u pitanju, veoma lako vas ponese pozitivna energija i euforija. U toku fotkanja se trudim da maksimalno opustim onog ko je ispred objektiva, a neopisivo zadovoljstvo mi predstavlja kada su mladenci otvoreni za saradnju i kada aktivno učestvuju u kreiranju koncepta.
Apartman restorana “Stari Krovovi” pružio nam je odličan ambijent za fotkanje Aleksandra i njegovih najbližih pre polaska po mladu.
Bez obzira na svu ushićenost, Jovanin osmeh je bio lajtmotiv svih fotografija, a malo je reći da je blistala u svojoj Bella venčanici :)
U svečanoj sali, nakon građanskog venčanja, počelo je slavlje - intimno, ali izuzetno veselo. Kada se priča o proslavama venčanja ponekad se i previdi da je bend taj koji treba da “oseti” emociju gostiju i uskladi energiju u datom momentu, zato bih spomenuo Tribal bend. Oni u svom sastavu, pored odličnih muzičara, imaju vrhunski ženski i muški vokal, koji su tokom cele večeri bili nosioci dobrog raspoloženja. 


Do sledećeg posta, 
Nemanja 

Komentari

scroll up