Restoran Ribarac

Frka trka kao i na svakom skupu. Super je bilo sto je Maja znala sta hoce, a sta ne! Bilo mi je super jer sam imao vremena da se igram a posebno je bilo dobro sto je njihov stan fotogenican :) 
Sta reci zurka, bend,restoran... 

Mali usred teksta P.S. Maja je pravi drugar, upoznao sam je tako sto sam fotkao svadbu na kojoj je bila kum(a) Mladozenji, i tada mi se svidela kao covek :) Bilo je zadovoljstvo videti je opet kad je dosla da nas bukira za svoje vencanje.
Uglavnom Izabrali su meni omiljenu crkvu u Karlovcima, Ceremonija je prosla super! ...mislim niko nije pao u nesvest :)
Posle crkvenog vencanja je usledio mini session sa Majinim i Milanovim drustvom koje nije malo! po fotkama ce te videti kako je biloo..
Stizemo u restoran na Ribarskom ostrvu, u malom intermecu fotkamo dekoraciju - Studio Jana. Mladenci nisu stedeli na dekoraciji sto mi je drago. Vidna razlika kad je kompletan dozivljaj u pitanju :)
Gradjansko vencanje, tra la la.. Krece prvi ples.. Bogat suvi led i fontane (prskalice iza mladenaca) meni je delovalo odlicno :)   
Vencanicu je dobro odabrala i jos bolje iznela. I konacno moram da pohvalim i bend Zuti Kisobrani koji uz podrsku veselih zvanica nisu stajali dobrano posle ponoci :) i nikako da ne izostavim osoblje ribarskog ostrva koje mi donese onaj preko potrebni espresso u sred njihove guzve!

No posto mi pisanje nije jaca strana, ajmo na fotografije!

Uzivajte u fotkama :)

Korisni linkovi saradnika koje su Maja i Milan odabrali za svoju svadbu:

Vencanice Bella

Komentari

scroll up