Restoran Linea

Od trenutka kad sam upoznao Sanelu znao sam da ce ovo biti jedno vrlo veselo i uzbudljivo venčanje. Dočekala nas je sa velikim osmehom, iako se videlo da je vrlo uzbudjena. Ipak, za nervozu nije bilo mesta. Sve je bilo pripremljeno, venčanica je stigla, šminka na mestu, dvorište prelepo ukrašeno, ostalo je samo da pristignu gosti, a zatim i mladoženja Savo.

Sve je bilo osmišljeno do detalja, vrlo zanimljivi su bili posebni bedževi za najbliže i najvažnije goste, kume, kuma, devera i naravno mladu i mladoženju. Veseloj atmosferi je doprinela i lažna mlada, da bi na kraju usledio vrhunac kada je mladoženja dosao po mladu, ni manje ni više, nego plavom fićom! Ipak, nije to običan fića, to je Savin mali projekat po kojem ga znaju u celom gradu :) 

Mini session smo uradili u manastiru Kovilj, koji je odiše smirenošću, inspiracijom i prelepim kadrovima. Nema ničeg boljeg nego, kad mladoženja uradi domaći i počne da predlaže kadrove, a Sava se stvarno potrudio. 

Osoblje Restorana Linea je bilo spremno da srdačno dočeka mladence, gosti su ustali da ih pozdrave velikim aplauzom i venčanje je usledilo. Nakon toga, žurka je trajala do zore, za sta je bio zadužen Mandarina bend, koji zaista podigne sve na noge i nikog ne ostavlja ravnodušnim.   

Ipak, najbolje svedoče prelepe fotografije koje smo zabeležili. Ostavljam Vas da uživate u raznovrsnim kadrovima..

 

.. do sledeceg posta, Nemanja..

   

Prijatelji koji su doprineli da sve do detalja bude perfektno:  

Vencanica: Carolija 

Sala: Restoran Linea Kovilj 

Bend: Mandarina

Komentari

scroll up