Restoran Kesten

Sa novom sezonom stizu i nove ideje. Tako je i svima dobro poznati restoran, Kesten, dobio nov, osvezen izgled. Nova inspiracija na staroj adresi.
Restoran Kesten je smesten u Futogu, moderno dizjaniran daleko ispred svog vremena, tako da i danas posle visegodisnjeg poslovanja zadivi svojim izgledom. Mladenci koji su imali
svoju svadbu u ovom restoranu nekoliko godina se i dalje ponose tom cinjenicom i toplo ih preporucuju.
Restoran poseduje bastu velikog kapaciteta koja je idealna za Vencanja na otvorenom i koktel pre zurke. Basta je kao na fotografijama sa sajta, obiluje cvecem od ranog proleca pa sve do pocetka zime :)
Ono sto su najvece novine vezano za ovaj restoran su sobe, Mladenacki apartman i naravno osvezen izgled restorana rasvetom u boji:)
Dekoracija je ta koja uvek upotpuni izgled svakog restorana. Ona zadaje temu svadbe i doprinesi opstem utisku, ali i odrazava ukus samih mladenaca. Zato je tu Studio Jana, sa mozda najvecim fondom vaza, svecnjaka, kovcezica i malih sitnica. Ali najbitnije sa merom i ukusom ce napraviti dekoraciju kakvu ste zamislii i uklopiti je na pravi nacin :)
Takodje moram da pohvalim osoblje restorana, koje je uvek tu na usluzi :)

Prosetajte kroz naše fotografije novog enterijera restorana "Kesten" i možda Vas put baš navede na njihovu adresu.

P.S. obavezno ako se nadjete u Kestenu nemojte propustiti svezu gibanicu, kad je probate znacete zasto sam je spomenuo :)

 
Do sledećeg bloga uživajte u fotografijama,
Nemanja Dimitrić

Korisni Linkovi:

Dekoracija: Studio Jana
Restoran: Kesten Futog

Komentari

scroll up