Restoran Exclusive NS

Ovo je bilo jedno posebno venčanje za sve iz Color-a, jer je jedan od naših glavnih fotografa bio i jedan od glavnih aktera u ovoj priči :))) Oni koji poznaju Dušana uglavnom su ga viđali u režiserskoj ulozi, ali došao je i taj trenutak da vidimo kako se snalazi i ispred objektiva ;) 
Kada je u pitanju Sandra, ne zato što je "naša", ali što se tiče izgleda, imamo samo reči hvale :) Venčanica iz salona Čarolija je stvarno bila prelepa, a i Sandra je savršeno izgledala u njoj. Za šminku se pobrinula Jovana Petković. Isto tako, bilo kakvih zamerki ne postoji ni kad je fotkanje u pitanju, znamo da je imala privatne časove, sve 5 :)))
Jedna od najtežih odluka za taj dan je bila kome će iz kolektiva to biti "radni" dan, pitali smo Dušana, ali on je imao neke obaveze, pa su uposlili mene :)
Najbolji primer uživanja u poslu je pred Vama. Bila mi je čast i zadovoljstvo da fotkam odlično druženje i sjajno veselje koje su priredili Sandra i Dušan.

Za drugi deo ove priče, tačnije session, Vas vodimo na putovanje u Italiju. Fantastičnih nekoliko dana smo proveli u Veneciji i na italijanskom primoriju, a kući smo se vratili zadovoljni, punih srca i prepunih memorijskih kartica :)

Pogledajte...

Do sledećeg posta,

Komentari

scroll up