Restoran Dunavska Terasa

Zdravka i Vlada su moji prvi mladenci sa kojima sa radio pre-wedding, ili popularnije zvani verenički session. Moram priznati imao sam malo tremu, ali Zdravka je bila super pripremljena i ideje su se nizale jedna za drugom, i do kraja vereničkog sessiona upoznali smo lepo i tačno sam znao šta treba da radim na svadbi i kako najbolje da zabeležim njihov magični dan. Takođe su se i Zdravka i Vlada opustili i shvatili da fotografisanje u stvari i nije tako strašno :)

Kad je došao sam dan venčanja, iako je bio oktobar, sve je počelo sa prelepim sunčanim danom i događaji su se nizali jedan za drugim u savršenom redu, uz pregršt detalja i sitnica koje su bile spremljene sa maksimalnom pažnjom. Osmesi, sreća i veselje na sve strane, učinile su da ovaj njihov, najvažniji dan, učine pamtljivim, što se naravno, može videti i na fotografijama, jer se emocija ne može sakriti na "filmu".
Svadbeni session smo uradili na meni omiljenoj lokaciji, romantičnom "Fantastu", blizu Bečeja, koji jeste možda malo udaljen, ali vredi svakog pređenog kilometra. Ja sam lično uživao dokumentujući ljubav između Zdravke i Vlade, a nadam se da će te i vi uživati u fotografijama.
 
Restoran: Dunavska Terasa
Slatki sto: Muffin Club
Venčanica: Bella
Dekoracija: Zorica Branković
Torta: Bolero
 
Do sledećeg bloga,
Nemanja

Komentari

scroll up