Hotel Restoran Vila Moskva

Vila Moskva
Definitivno in mesto u Novom Sadu za 2015-tu.

Relativno mlad Hotel-restoran Vila moskva otvoren je sredinom 2014-te, i od tada obara rekorde u svakom smislu Naime VIla svojim gostima nudi top uslugu po razumnoj ceni.
Kao prvo sto primetite je veliki parking. Na ulazu je raskosni i luksuzno uredjen Hol. Potom ulazite u restoran, crveni tepih koji vas vodi u prostornu Luksuzno uredjenu salu. Sala je eklekticnog dizajna(spoj modernog i retro) sa visokim plafonima, kristalnim lusterima i svojom rasvetom koja dodatno naglasava linije arhitekture. Kada na to dodate plisane stolice, raskosne stolnjake i dekoraciju ona postaje sala iz snova
Osoblje je domacinski raspolozeno, klopa super, a sve ih vodi iskusni manager Rade koji je godinama upravljao velikim sistemima sto je jos jedna garancija kvaliteta usluge!
Ono sto je takodje plus je Hotel. Ako se vase zvanice malo vise provedu ili jednostavno imate goste koji su van grada ili drzave oni po takodje razumnim cenama imaju smestaj Tako da ne morate brinuti o smestaju.
OK, slazem se da sam nahvalio ovu salu mozda i previse , ali su stvarno zasluzili! Razmisljalo se o svakom detalju i zasluzeno su rasprodati kljucni termini za 2015-tu a polako se bukira 2016-ta.

Ovo ne znaci da je zauzet Vas datum, kontaktirajte ih i proverite

P.S. Mala zamerka na racun vile moskve, u meniju Vila moskva imate u ponudi besplatno fotografisanje svadbe, tu obratite paznju jer sve sto je besplatno cesto zna da bude skuplje, uostalom procenite sami :)  

Uzivajte u fotkama do sledeceg blog post-a

Nemanja Atanackovic

korisni linkovi 

Vila Moskva  

Foto Sudio Color 24 Nemanja i Dusan  

Komentari

scroll up