Exclusive NS, svecana sala

Sada vec dobro poznat novosadski restoran - sala za proslave Ekskluziv NS je zavsio sa renoviranjem.  Jedna je od retkih sala  vizuelno cistog i otvorenog prostora, visokih plafona i bez potpornih stubova koji bi narusavali opsti utisak gostima i nama fotografima. Ekskluziv je sada dodao u svoj rezime jos jedan kvalitet, Rasvetu.

Sta znaci rasveta u restoranu, da li je ona zaista potrebna?

Meni kao fotografu znaci mnogo, a i doprinosi opstem utisku i atmosferi na samom vencanju. Zasto i kako?
Kao sto je bitna dekoracija, tako je bitna i rasveta. Kada udjete u neki prostor i docekaju vas suptilno obojeni zidovi, sigurno ce vam biti bolji utisak. Mozda je necete biti aktivno svesni, kao sto niste primetili da li na stolu bio srebrni svecnjaki ili cvetni aranzman.. ali sigurno ste primetili da je bilo uredjeno sa stilom, bogato ili elegantno. Tako je i sa rasvetom, svesni ste da je drugacije, bolje, zivlje. Takodje bitan trenutak gde rasveta posebno dobija na znacaju je kad krene zurka i priguse se svetla, dobija se ravnomerno osvetljen prostor, a istovremeno zadrzava  intimna atmosfera. Gde meni kao fotografu pruza priliku da napravim zivlje i energicnije fotografije :)

Takodje je retkost u Novom Sadu da sala za vencanja ima svoju bastu, sto Ekskluziv ima. Na ulazu u bastu me je sacekao beli znak sa imenima mladenaca, lepo ukrasan prilaz saletli i metarski inicijali mladenaca, sto je skroz cool detalj :)
U basti restorana sam nasao parkic za klince, fontanu, puno zelene povrsine i putic oivicen niskim belim stubovima, povezanim belim organdinom koji vode ka velikoj saletli. Ona je osmisljena   u romanticnom stilu, ukrasena belim baldahinma. Cela prica izgleda prilicno svestski i super je za kreativne fotografe i snimatelje :)

P.S. tokom fotkanja nas je Sneza iznenadila i iznela slova nase firme, takodje totalno cool :)

Uzivajte u fotografijama :)

Nemanja Atanackovic

Korisni linkovi

Restoran: sala za vencanja i proslave Exclusive NS 

Komentari

scroll up