Dukijev rođus :)

"Once upon a time there was a little prince..."

Naši dragi prijatelji Lana i Željo su proslavili svom sinu prvencu treći rođus. Naravno mi smo bili tu da damo svoj skroman doprinos i zabeležimo divne trenutke i od njih stvorimo uspomene. Dukija i društvance su zabavljali animatori iz Playroom igraonice, dok je dekoracija Stem od restorana Stari Krovovi napravila pravu pravcatu bajku i mogu vam reći da su uradili fantastičan posao, pa čak i u meni probudili dete koje je na trenutak pomislilo da je u Diznilendu :) Možete onda samo zamisliti kako su se tek klinci zabavljali i ujedno super proveli ;)
Restoran Stari Krovovi je nedavno renoviran i fantastično izgleda, sve pohvale :) a Vila Moskva je definitivno jedno od najpopularnijih mesta trenutno za proslavu svadbe. Lana i Željo su ponosni vlasnici istih. Puno smo se družili i prvenstveno zajedno sarađivali ali ovo je bilo prvi put da sam njima lično fotkao neki event. I oduševio se. Tek sam sada imao priliku da zaista shvatim da oni ne prave razliku, već za svakoga ko nešto organizuje kod njih daju svoj maksimum. Svaka čast!
Baš kao i sve ostale proslave koje se organizuju u njihovoj "kući" i ova je prošla savršeno, naš Duki je uživao u svom danu zajedno sa svojim drugarima, a to je na kraju krajeva i poenta svega!
 
Uzivajte u fotkama...
do sledećeg bloga, 
Dušan Petković
 
 
P.S. Dole možete pogledati linkove saradnika koji su zajedno sa nama bili deo ove priče :)
 
 
Restoran:Stari Krovovi
Dekoracija: Stem

Komentari

scroll up