Nena je moj drug vec dugi niz godina i vest o njenoj svadbi me je prilicno obradovala :) Kad sam upoznao Djoleta shvatio sam da su jedan od onih parova koji ce i za 40 godina, sede kose zajedno da ispijaju jutarnju kaficu (koju ce verovatno Djole skuvati) :) Takav prizor nije cest i drago mi je da je deo takve price bas Nena :)

Dolazi i taj deseti maj, polako se fotkamo za spremanje, svaki detalj je na svom mestu. Svece su bile sa Ostroga, vino iz Jerusalima..  Vencanica me je odusevila, video sam je i ranije na fotkama na telefonu, ali uzivo je izgledala jos bolje! Haljinu je nasla u Miami-ju i kao sve ostalo znala je da je ona bas ta! 
Sminka je bila perfektna - hvala Dusan Lazic! Nakon fotkanja priprema krecemo u crkvu koja, iako je novijeg doba, jedna je od najlepsih u Beogradu. Savrseno oslikane freske, duborez na ikonostasu.. Iako je najavljena kisa za taj dan, padala je samo kad nam nije smetala :) Ceremonija nije dugo trajala,  i ubrzo stizemou Geo zavod, gde se sve kockice savrseno uklapaju i za rekordno vreme belezimo magicne trenutke.
 
Svadbu je obelezila dekoracija, haljina i muzika. Kum Bane Obradovic je priredio veliku cast Neni i Djoletu, ali i svima nama kad su kao iznenadjenje dosla najvece imena nase muzike :) Videlo se da pevaju iz srca :)

Da se vratim na prve recenice i pozelim im da ispiju puno puno jutarnjih kafica :)


Nemanja.
 
Korisni linkovi: 

Sminka: Dusan Lazic

Frizura: Aca-Studio Prostor 


 

Komentari

scroll up