Novi dan, novi mladenci...Jelena i Igor. Novosadska Sinagoga, kao jedna od fotogeničnijih građevina, i ovaj put će biti pravo mesto za početak fotkanja. Iako česta lokacija za fotografisanje, gotovo uvek otkrijem neku novi ugao, novu postavku. Tako je bilo i ovog puta :)  Mladenci su još na prvi pogled bili prijatni i vrlo spontani. Atmosfera je bila odlična, utisak me nije prevario. Tokom fotofgrafisanja je odlično iznela  kreaciju Mirjane Vujcic - lokalne kreatorke čiji modeli su, baš kao i ovaj koji je Jelena odabrala, romantični i "photo friendly" :)
Nakon Sinagoge, u jednako dobrom raspoloženju, nastavili smo fotografisanje na nezaobilaznoj novosadskoj Tvrdjavi. Ono sto mi je bilo takodje važno, jeste da prenesem na fotografiju, bar deo onoga što sam i sam video...koliko su njih dvoje zaljubljeni. Siguran sam da fotografije sa Tvrdjave to najbolje i oslikavaju. 
Sam čin venčanja se održao u manastiru Staro Hopovo. Ovaj manastir je poslednjih godina potpuno renoviran, što je njegovoj, već autentičnoj arhitekturi dalo novi sjaj.  Sama ceremonija venčanja protekla je u vrlo svečanoj ali intimnoj atmosferi. Osmehe i sreću tek venčih mladenaca, zabeležili smo nizom fotografija ispred manastira.  Do sledeceg bloga, 

Dušan 
Haljina Mirjana Vujcic.
Manastir Staro Hopovo

P
hoto- Dusan Petkovic 

Komentari

scroll up